De byggde min ateljé

Hej och välkommen igen till mig. Visst är det en vacker dag idag, solen lyser men det är väldigt kallt och det tycker jag om. Snart kanske snön kommer! Jag har målat många tavlor i helgen och jag har haft världens flyt och jag har verkligen njutit av det och ni kommer få se några av tavlorna i nästa inlägg som kommer på torsdag. Förra helgen fick jag hjälp av en byggfirma i Varberg med att göra min nya ateljé och det är därför jag har fått sådan inspiration nu för att måla.

Mitt hus är ganska litet men det gör mig ingenting eftersom jag bor ensam och det trivs jag med. Jag hade ett rum över som jag länge har velat göra om till en ateljé, men eftersom det inte kommer in något dagsljus där så har det vart väldigt svårt för mig att fixa det själv och det var därför jag hörde av mig till Bröderna Karlssons Bygg så att de kunde hjälpa mig. Detta var den enda byggfirma i Varberg som jag litade på och jag har inte ändrat åsikt än. De kom hem till mig och fixade till rummet och de satte bland annat in ett fönster så att man skulle kunna få in dagsljus som är viktigt när man målar tavlor. De renoverade också väggarna och golvet så att det skulle bli så ljust som möjligt och det blev hur bra som helst. Jag har aldrig haft så mycket inspiration till att måla som nu när jag har en ljus och fräsch ateljé, istället för att stå ute i min hall och måla mina tavlor. Jag kommer aldrig att låta en annan byggfirma i Varberg att göra något i mitt hus, utan nu är det bara Bröderna Karlsson Bygg som gäller.