Nymålat på mitt företag

Nej men se god morgon, god morgon på er alla mina fina läsare och välkomna till bloggen idag igen! Det här med att finna en målare i Kungsbacka är något som varit på tapeten i och med att jag startat ett företag. Jag skrev kontrakt på en industrifastighet och uppriktigt sagt såg behövde den målas om både utvändigt och invändigt. Det första steget i min gärning som egenföretagare blev därför att kontakta ett företag som heter Öhrlings Måleri och nu har de målat om både utvändigt och invändigt.  

Det känns så roligt att nu få starta min verksamhet i lokaler som är snygga, fräscha och välkomnande. Här kommer jag att trivas, mina anställda likaså och alla kunder som förhoppningsvis ska hitta hit kommer nog att tycka att det är en riktigt fin butik! Tänk vad lite färg kan göra skillnad! Många kanske inte tycker att det här med att måla om verkar så svårt men det är faktiskt en hel liten vetenskap. Det finns en anledning till att utbildningen till målare tar 3 år på gymnasiet, helt enkelt för att det finns så mycket att lära sig. Jag ville att dessa målare i Kungsbacka skulle måla med en miljövänlig färg vilket de också gjorde. Bara detta att hålla ordning och reda på alla nya färger som kommer ut på marknaden är svårt för den ovana, men enklare för en professionell målare. Behöver ni hjälp av en målare i Kungsbacka som kan både måla och tapetsera och renovera fönster tycker jag att det är till Öhrlings Måleri ni ska höra av er, oavsett om ni behöver få målat på ert företag som jag eller i ert hem.