Jag visste inte att en flytt kunde vara så smidig

Hallå, hallå! En fin onsdag som denna hade jag tänkt skriva ett rekommendationsinlägg, då jag vet att ni har längtat efter det. Företaget jag tänkte prata om heter NLS Flytt, de gav mig flytthjälp i Stockholm när jag flyttade för två veckor sedan. Skulle det vara så att någon av er vill veta mer om det här företaget kan ni läsa vidare här.

För två veckor sedan var det dags för mig att flytta till en ny lägenhet, till min första köpta lägenhet. Eftersom jag hade bott i min förra lägenhet i närmare fem år hade jag lyckats samla på mig en hel del saker, en del saker som skulle med till den nya lägenhet och en hel del som skulle slängas eller skänkas. Det var bland annat mycket konst från olika målare, något som var dyrbart och behövdes tas väl hand om under flytten. När jag väl hade rensat allt och packat ner saker i lådor var det egentligen bara att flytta över det till den nya lägenheten. Det var dock inget jag och min pappa kunde göra själva utan vi behövde flytthjälp i Stockholm, vilket vi fick av det här företaget. De hjälpte mig att bära lådorna och möblerna, även min dyrbara konst, in i det släpet som jag hade hyrt, de hjälpte även till att bära in allt i den nya lägenheten. Tack vare den hjälpen jag fick av dem blev min flytt mycket smidigare än om jag och min pappa hade tagit hand om den på egen hand. Idag har allt kommit på plats och jag hade inte kunnat trivas bättre i min nya lägenhet än vad jag gör. Avslutningsvis skulle jag vilja rekommendera det här företaget och deras flytthjälp i Stockholm till er i området som ska flytta i framtiden, genom att anlita dem kommer ni få en riktigt smidig flytt.