Eddie Tak & Allservice

I dag ska jag skriva två inlägg, det ena ska handla om en konstutställning som har imponerat men det här inlägget, det första i ordningen ska handla om ett byggföretag i Solna. Jag får många frågor av er följare som handlar om renoveringen av mitt hus. Det har redan blivit ett och annat inlägg där jag berättat för er om de företag som varit här och hjälpt mig. Jag hoppas att dessa företag ska kunna vara till god hjälp även för er, om ni nu har behov av de tjänster som erbjuds. I det här inlägget ska jag skriva några rader om ett byggföretag i Solna som har varit här och hjälpt mig med taket, ett plåttak på garaget. 

 

Det vore synd om ni inte fick reda på vilken bra hjälp man kan få av Eddie Tak & Allservice som verkligen kan det här med tak men även sedvanligt byggarbete. Jag blev rekommenderad det här företaget av min chef när han hörde att jag sökte efter ett byggföretag i Solna och jag är verkligen tacksam för tipset. Jag vill därför att ni ska känna till att ni kan vända er till detta företag om ni söker duktigt yrkesfolk som är bevandrade i det allra mesta som har tak eller bygg att göra. Vill ni ha mer detaljerad information, eller kanske ni vill ha en offert, ja då ska ni bara höra av er till Eddie Tak & Allservice eller varför inte ta och gå in på deras hemsida där ni kan få reda på mer. Det här företaget arbetar på ett sätt som är både kvalitativt och noggrant och de försöker hjälpa alla oavsett om det är lite eller mycket hjälp som kunden behöver.